Dobro došli na web stranice poduzeća Grafik Zagreb d.o.o.

Podijeli

O nama

Grafik Zagreb d.o.o. je poduzeće čija je djelatnost uvoz, distribucija i prodaja grafičkih materijala, i opreme za grafičku industriju.

Poduzeće je osnovano krajem 1998. godine. U poduzeću je 7 stalno zaposlenih. Svrstani smo u rang malih poduzeća.


Misija Grafik Zagreba glasi: razumjeti potrebe kupaca, otvoriti im nove mogućnosti i ponuditi im rješenja u tiskarskoj industriji te biti pouzdani dobavljač. Tvrtka uspješno posluje tijekom svih godina svog postojanja i prema rezultatima kao društveno odgovorni poduzetnik aktivno sudjeluje u stvaranju nove ekonomije koja vodi gospodarskom posperitetu naše zemlje.

Prodajni program; sve vrste boja za offset i flexo tisak, grafički numeratori i oprema za numeriranje , navlake za višere i krpe za čiščenje, offsetne gume i poliester podloge, folije za toplu plastifikaciju, CtP oprema, sve vrste tiskarskih valjaka, folije za bojanike i podložni kartoni, offsetne ploče, violet, termalne i flexo ploče, grafički filmovi, kemikalije i oprema, pomoćna sredstva za reprodukciju svi materijali za izradu montaža, bez mrlja-Super Blue, pomoćna sredstva za tisak i sve vrste lakova za tisak iz arka i flexo tisak.

Prioriteti Grafik Zagreba i dalje su usmjereni na zadovoljstvo kupca jer smo svjesni da kvalitetna suradnja čini razliku između uspješnih i neuspješnih poduzeća. Naš cilj je , da i u budućnosti za tiskarsku industriju u Hrvatskoj budemo odabrani dobavljač grafičkog materijala kao pouzdani partner.


Konkurentska prednost: pouzdanost proizvoda, manje rizika, manja potrošnja, ušteda materijala, ušteda vremena te sigurnost samo su neke od prednosti.

Sajmovi: međunarodni sajam DRUPA 2004,2008, Intergrafika 2005, 2007 i 2009.

Godišnja druženja: tradicionalni teniski turnir GRAFIK Zagreb OPEN

Zatraži ponudu